Ny tørrdokk tek form

2019-02-07 15.11.20.jpg

“Forskalinga” til ny tørrdokk i Haddal er under bygging ved Kleven Verft AS i Ulsteinvik. Stålkonstruksjonen skal etterkvart sjøsetast og slepast til Haddal. Deretter skal det støypast betongbotn og -veggar for å tynge den ned. Etterkvart skal konstruksjonen bukserast på plass i dokkgropa og verte ny tørrdokk for produksjon av flytande betongkaier og betongmoloar.

Effektiv betongknusing

 
Betongsaks.jpg

Ulstein Entreprenør tilbyd betongknusing med kraftig betongsaks montert på gravemaskin. Effektiv og støysvak metode for sanering av betongkonstruksjonar.

 

Ny konsernsjef i Ulstein Betongindustri

Bilde av Vidar og Harald.jpg

Vidar Moldskred takkar for seg som konsernsjef i Ulstein Betongindustri, etter over 30 år ved roret. Harald Sætre tek over med verknad frå 01.01.2019. han kjem frå stillinga som økonomi- og administrasjonsleiar i same konsern.

Produksjon av Recon støttemur

Banner Recon.jpg

Ulstein Betong AS har fått avtale med Recon Wall Systems om produksjon av Recon støttemursystem. Planen er å starte produksjonen i februar 2019.

Recon er tunge støttemursblokker i betong, med natursteinsprega fasade. Blokkene måler 120x40 cm i front og varierar i djupte. Murar av Recon er prisgunstige sml. med alternative tunge støttemurar og kan setast opp svært raskt.

Ta kontakt for meir informasjon, prosjektering, visualisering og pristilbod på ditt støttemursprosjekt.